Absolució 8 de Reus!

Aquest matí, dia 25 de setembre, aprofitant la gran afluència de reusencs i reusenques que assistirien a la baixada del Seguici Festiu que s’iniciaria a les onze del matí a la plaça de la Pastoreta per baixar pel Passeig de Misericòrdia fins arribar al Santuari de Misericòrdia, el Grup de Suport als 8 de Reus ha desplegat tres pancartes a la part final del Passeig i a la porta de la Sedera on es podia llegir Absolució 8 de Reus, sent el 8 el logotip del Grup de Suport.

Poc abans de les onze i després de desplegar les pancartes set persones del Grup de Suport als 8 de Reus han estat retinguts i identificats per diversos agents de la Guàrdia Urbana, un cop identificats s’ha requisat una quarta pancarta que duien. Posteriorment la Guàrdia Urbana ha procedit a obrir un atestat policial que podria derivar en un cas de repressió cap a les set persones acusant-les d’haver desplegat la pancarta a la porta de la Sedera.

Davant d’aquests fets el Grup de Suport als 8 de Reus ens mantenim fidels a les nostres demandes:

- Que l’Ajuntament retiri la demanda contra les 8 persones i que el senyor Eduard Ortiz es disculpi públicament per les declaracions realitzades arran dels fets del Ple on difamava contra les persones imputades.

- Des del Grup de Suport reiterem l’exigència que les 8 persones imputades siguin absoltes de tots els càrrecs.

A més a més, arran dels fets d’avui, considerem necessari advertir públicament que l’Ajuntament de Reus no només pretén silenciar els ciutadans que tenen una visió diferent de Reus sinó que també vol silenciar aquells reusencs que es solidaritzen amb els silenciats.

Finalment, volem declarar que ni les identificacions ni les multes ens aturaran a l’hora de difondre el cas entre la ciutadania.

Grup de Suport als 8 de Reus

Reus, 25 de setembre de 2009

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada