Cinc dels imputats absolts

CONTINUA LA LLUITA PELS 8 DE REUS!!

En les darreres setmanes hem observat una onada de mostres de solidaritat envers el cas dels 8 de Reus. Els joves de Manresa portaven la reivindicació per mitjà d´una pancarta al Ple; l’Ajuntament d’Arenys aprova una moció solidària envers els vuit joves amb el recolzament de l’alcalde del poble, Carles Móra i el ja famós regidor J.M Ximènis. Informar també de l’adhesió a la causa dels 8 de Reus per part de l’Associació d’Amics i Veïns del Passeig Misericòrdia.

Aquests fets, sumats a la pressió popular acumulada i el bon criteri de la Fiscalia, han permès la retirada de càrrecs de cinc dels vuit imputats. Un d’aquests cinc joves es trobava sota l’acusació de lesions a l’autoritat. Queda per tant inhabilitada, una de les més fortes armes utilitzades per l’Ajuntament de Reus a l’hora de desprestigiar els joves i justificar l’actuació de la Guàrdia Urbana. Insistim però que la lluita per l’absolució dels 8 de Reus segueix endavant. Els cinc joves encara poden ser sancionats per la via administrativa, i els tres imputats restants aniran a declarar el proper dijous 17 de desembre a les 10.45h al jutjat de Reus.

El Grup de Suport als 8 de Reus, reivindiquem la seva injusta acusació i continuem exigint la retirada de càrrecs als tres imputats restants. Exigim també la pública rectificació de les difamacions envers els 8 de Reus.


Grup de Suport per l’Absolució dels 8 de Reus
8dereus.blogspot.com
8dereus@gmail.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada